Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruca niyet ettiğini görmek

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada oruca niyet ettiğini gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor.

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada oruça niyetlenmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işarettir.

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek dünyanın kendisine galip gelmesine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruca niyet etmek fakir fukaraya yardım edileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada oruç için niyet etmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Rüyada niyetli olmak hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, helal rızıklara kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada niyete yatmak kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments