Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada niyete yatmak

Rüyada niyete yatmak

Rüyada niyete yatmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada niyete yatmak gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Rüyada niyete yatmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada evlenmeye niyet etmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek hoşluk içinde olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada niyet görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, malından ve parasından olacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmaya niyetlenmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada hacca gitmeye niyetlenmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada niyetli olduğunu görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, ticaret ehli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada namaza niyet etmek kazançlı işler yapılacağına, kısmetinin açılacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments