Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç için niyet etmek

Rüyada oruç için niyet etmek

Rüyada oruç için niyet etmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada oruç için niyet etmek gördüyseniz:

  • Israrcı olmak çok fazla şeyi değiştirmeyeceğinden, uyum sağlamaya ya da sakin kalmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada oruç için niyet etmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada oruça niyetlenmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulur.

Rüyada oruca niyet etmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada hacca niyet etmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaza niyet etmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments