Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutmaya niyet etmek

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayattan yana keyif bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada oruca niyet etmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada oruç için niyet etmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına işarettir.

Rüyada oruça niyetlenmek yeni şeyler deneneceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, üzüntülerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada niyete yatmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet eder.

Rüyada niyetli olmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, imkanlarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments