Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç tutmak için niyet etmek

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, yorulacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hane içine ay doğacağına rivayet eder.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizin ya da eğilimlerinizin başarılabileceğine dair işaretleri görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada oruca niyet etmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruç için niyet etmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işarettir.

Rüyada oruça niyetlenmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, işlerinde aksama olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada oruç tutmaya niyet etmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işarettir.

Rüyada umreye niyet etmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada niyetli olduğunu görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments