Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada niyetli olmak

Rüyada niyetli olmak

Rüyada niyetli olmak maddi durumunuzun düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, başının derde gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada niyetli olmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki hassasiyetinizi belirtmeniz veya bazı konularda biraz sabırlı olmanız problemlerin devlet meselesi haline gelmesini engelleyebilir.

Rüyada hacca niyetlenmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hacca gitmeyi niyet etmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, parasının ve canın güvende olacağına rivayet eder.

Rüyada namaz için niyet etmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, yeni kapılar açılacağına inanılır.

Rüyada abdest almaya niyet etmek çok hayırlı işlere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada ev almaya niyetlenmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Rüyada niyet görmek işlerinin kolaylaşacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada abdeste niyet etmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada niyet çekmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments