Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örtülü birini açık görmek

Rüyada örtülü birini açık görmek

Rüyada örtülü birini açık görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örtülü birini açık gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada örtülü birini açık görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada baş örtülü kadını açık görmek girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, çok sayıda borca gireceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini örtülü görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabutun üstünde yeşil örtü görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi yeşil örtülü görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yatak örtüsü görmek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi örtü görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments