Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi örtü görmek

Rüyada kahverengi örtü görmek

Rüyada kahverengi örtü görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, kişinin başarılarının artacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi örtü gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara eğilimlisiniz.

Rüyada kahverengi örtü görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına yorulur.

Rüyada kahverengi yatak örtüsü görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet eder.

Rüyada renkli masa örtüsü görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işaret eder.

Rüyada yere örtü sermek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada pembe yatak örtüsü görmek kazanç kapılarının açılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına örtüsü görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments