Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini örtülü görmek

Rüyada kendini örtülü görmek

Rüyada kendini örtülü görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir çevre edinileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini örtülü gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada naylon örtü görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine işarettir.

Rüyada birine örtü vermek gözünü para hırsı bürüyeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak örtü görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada örtülü kadınlar görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işaret etmektedir.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek işlerinin duracağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı örtü görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına işaret eder.

Rüyada örtü işlemek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments