Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta parmağını görmek

Rüyada orta parmağını görmek

Rüyada orta parmağını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her zaman el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada orta parmağını gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışında olmalısınız.

Rüyada orta parmağını kısa görmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalettir.

Rüyada orta parmağının koptuğunu görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işarettir.

Rüyada orta parmağını görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Rüyada orta parmak görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerin yoluna gideceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada orta parmak gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada orta parmakta alyans görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments