Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta parmak görmek

Rüyada orta parmak görmek

Rüyada orta parmak görmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada orta parmak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuların ihmal edilmemesi gerekiyor.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına delalet eder.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada orta parmağının koptuğunu görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, çok sevineceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek yeni bir yol çizileceğine, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada orta parmağını görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada orta parmakta yüzük görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, eşine değerli hediyeler alacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments