Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta parmağının koptuğunu görmek

Rüyada orta parmağının koptuğunu görmek

Rüyada orta parmağının koptuğunu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orta parmağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Yer değişikliği ya da mevcut yerinizde yapacağınız değişiklikler olumlu gelişmelerin yolunu açabilir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada orta parmak görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, huzurunun kaçacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret eder.

Rüyada orta parmağının koptuğunu görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulur.

Rüyada orta parmakta yüzük görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, fakirlikten kurtulmaya, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine işarettir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada orta parmakta alyans görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada orta parmağını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments