Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orta parmak

Rüyada orta parmak

Rüyada orta parmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çok güzel işlere gireceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, tatsızlıklar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada orta parmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda kafanıza göre değişiklikler yapmaya başlayacağınız, standartlarınızı yükselteceğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Rüyada orta parmak görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine işarettir.

Rüyada orta parmağını görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada orta parmak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Rüyada orta parmağın koptuğunu görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet eder.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalet etmektedir.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments