Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içi kan görmek

Rüyada avuç içi kan görmek

Rüyada avuç içi kan görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, mallarının da hayırlı olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içi kan gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Rüyada avuç içi kan görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, zengin bir hayat süreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada avucunda kan görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına inanılır.

Rüyada avuçta kan görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucun içinde kan görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada bir avuç kan görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde kan görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Rüyada avuç dolusu kan görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına inanılır.

Rüyada avuçla su içirmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments