Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içi görmek

Rüyada avuç içi görmek

Rüyada avuç içi görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, rakiplerini yeneceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, mutlu olunacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada avuç içi gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada avuç içi öpmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi yarası görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına alamet eder.

Rüyada avuç içi kan görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, şansının da açık olacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içi kaşımak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, dertlerin biteceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avucundan su içirmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına inanılır.

Rüyada avuç içi yara görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, getirisinden daha fazla olacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalet eder.

Rüyada sol avuç içi görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments