Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda tilki görmek

Rüyada ormanda tilki görmek

Rüyada ormanda tilki görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ormanda tilki gördüyseniz:

  • İşe yarar planlar yapmak veya girişimlerde bulunmak istiyorsunuz.

Rüyada ormanda tilki görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki yakalamak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, kafasını toparlayacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki ısırdığını görmek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, rızık bolluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada tilki sürüsü görmek ancak yılmayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada tilkiye ateş etmek iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada tilki eti görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada tilki ölüsü görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü tilki görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, adının fesada karışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments