Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki ısırdığını görmek

Rüyada tilki ısırdığını görmek

Rüyada tilki ısırdığını görmek çok büyük özgüven kazanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hatalarını düzelteceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına yorulur.

Rüyada tilki ısırdığını gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Rüyada tilki ısırdığını görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki kurt görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki kuyruğu koparmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada ölü tilki görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada tilki ve kurt görmek çok iyi mevkilere geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Rüyada sarı tilki görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada mavi tilki görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet eder.

Rüyada tilki kovaladığını görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments