Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki yakalamak

Rüyada tilki yakalamak

Rüyada tilki yakalamak meşakkate düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada tilki yakalamak gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Rüyada tilki yavrusu yakalamak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Rüyada tilki yakalamak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada tilki ve kurt görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tilki ısırdığını görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada tilki görmek garanti olacak makama oturacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda tilki görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada tilkiye taş atmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara tilki görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments