Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki eti görmek

Rüyada tilki eti görmek

Rüyada tilki eti görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalettir.

Rüyada tilki eti gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada tilki eti yemek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada tilki eti görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki saldırdığını görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına işarettir.

Rüyada tilki kurt görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tilki çakal görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, büyük ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilki sürüsü görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada tilki postu görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada tilki ısırdığını görmek rahatın kaçacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, asık yüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments