Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilkiye ateş etmek

Rüyada tilkiye ateş etmek

Rüyada tilkiye ateş etmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet eder.

Rüyada tilkiye ateş etmek gördüyseniz:

  • Gönül ilişkilerinizde olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

Rüyada tilkiye ateş etmek iyileşeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kötüyse düzeleceğine delalettir.

Rüyada tilki görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki ve köpek görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tilki kuyruğu görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tilki köpek görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tilkiye taş atmak bir akrabadan hata görüleceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada kızıl tilki görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kırgınlıkların geçeceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments