Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda çeşme görmek

Rüyada ormanda çeşme görmek

Rüyada ormanda çeşme görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine rivayet eder.

Rüyada ormanda çeşme gördüyseniz:

  • Ardından, duruma göre plan yaparsınız.

Rüyada ormanda çeşme görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hayırlı haberler getireceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeler görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk çeşme görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşme kapatmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada türbede çeşme görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Rüyada köy çeşmesi görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments