Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk çeşme görmek

Rüyada bozuk çeşme görmek

Rüyada bozuk çeşme görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, ekmeğinin azalacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada bozuk çeşme gördüyseniz:

  • Kendi koşullarınızda diretebilecek pozisyondasınız.

Rüyada bozuk çeşme görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, beklenen mirasın alınacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Rüyada tuvalet çeşmesi görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmede su aktığını görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeyi kapatmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada bekar çeşme görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, dertlerin bölüşüleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak mutlu olmanın yollarını bulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden su vermek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments