Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşme kapatmak

Rüyada çeşme kapatmak

Rüyada çeşme kapatmak kötü kimselerin ağına düşeceğine, istemediği halde borçlanacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kazancının katbekat artacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada çeşme kapatmak gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada çeşmeyi kapatmak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeyi kapatamamak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada akan çeşmeyi kapatmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, lüksüne de lüks katacağına, atılan adımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşme kapatmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki çeşme görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden testiye su doldurmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden elini yıkamak itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada az akan çeşme görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments