Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede çeşme görmek

Rüyada türbede çeşme görmek

Rüyada türbede çeşme görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada türbede çeşme gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Rüyada türbede çeşme görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, canını sıkılacağına inanılır.

Rüyada çeşme kurnası görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına işarettir.

Rüyada çeşmede bulaşık yıkamak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden bidonlara su doldurmak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sohbetinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden su içmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, çevre değiştireceğine işarettir.

Rüyada su akmayan çeşme görmek malının ve aşının da çoğalacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments