Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan ördek görmek

Rüyada uçan ördek görmek

Rüyada uçan ördek görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan ördek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada uçan ördek yakalamak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, zararlarını telafi edeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalettir.

Rüyada uçan beyaz ördek görmek ailesinin de büyük olacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan ördek görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda ördek yakalamak iyi geçiminin biteceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments