Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek uçtuğunu görmek

Rüyada ördek uçtuğunu görmek

Rüyada ördek uçtuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük takdir toplanacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada ördek uçtuğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Rüyada uçan ördek yakalamak üzerindeki yükten kurtulacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek onları okula göndereceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz ördek görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, büyük başarılar kazanacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada uçan ördek görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördeklerin uçtuğunu görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada ördek temizlemek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments