Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl ve ördek görmek

Rüyada göl ve ördek görmek

Rüyada göl ve ördek görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, sıkıntıların son bulacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada göl ve ördek gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl ve ördek görmek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, ne yapacağını şaşıracağına, düşmanından uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölde ördek görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ördek ve tavuk görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada ördek sevmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek kakası görmek asil kimselerden çıkacağına, işlerinizin bozulacağına, hasret çekenlerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yavru ördek görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, dertlerinin biteceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments