Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda ördek görmek

Rüyada suda ördek görmek

Rüyada suda ördek görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yeni bir ortama gireceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada suda ördek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olmak için atacağınız adımlar istediğiniz sonuçları getirmeyebilir.

Rüyada suda ördek yakalamak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda ördek görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada suda yüzen ördek görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş ördek görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına inanılır.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kızarmış ördek yemek fırsatların elden kaçırılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde ördek görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, kısmetlerinin bol olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada ördek başı görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments