Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini vurduğunu görmek

Rüyada kardeşini vurduğunu görmek

Rüyada kardeşini vurduğunu görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulur.

Rüyada kardeşini vurduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada kardeşini vurduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada domuz vurduğunu görmek darlığa düşmeyeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, işlerinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin koluna vurduğunu görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, maddi yükünün artacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada başını duvara vurduğunu görmek el üstünde tutulacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kendini vurduğunu görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada atın vurduğunu görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments