Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ve yavruları görmek

Rüyada ördek ve yavruları görmek

Rüyada ördek ve yavruları görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, helal kazanç elde edeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada ördek ve yavruları gördüyseniz:

  • Karşı taraftaki kişiler belli durumların inceliklerini kavramış olmasalar bile, olaylar veya konular hakkındaki yorumlarını dinlemekte fayda var.

Rüyada ördek yavrusu beslemek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada ördek ve yavruları görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru ördek görmek açların doyacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına delalettir.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yavru ördek görmek patron koltuğuna geçeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru sarı ördek görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada sarı yavru ördek görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments