Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru ördek görmek

Rüyada yavru ördek görmek

Rüyada yavru ördek görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru ördek gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işlere odaklanın.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek gelecekte yüzünün güleceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada siyah yavru ördek görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine yorulur.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru ördek beslemek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına inanılır.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yavrusu görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yavru ördek yakalamak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments