Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ve tavuk görmek

Rüyada ördek ve tavuk görmek

Rüyada ördek ve tavuk görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kısmetinin bollaşacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ördek ve tavuk gördüyseniz:

  • Siz sonuçta girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada ördek tavuk görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ağlayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek ve tavuk görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda yüzen ördek görmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada denizde siyah ördek görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalettir.

Rüyada pembe ördek görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek vurduğunu görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek beslemek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments