Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe ördek görmek

Rüyada pembe ördek görmek

Rüyada pembe ördek görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe ördek gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilir veya iş seyahatlerine çıkabilirsiniz.

Rüyada pembe ördek görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi ördek görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, olaylı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada suda ördek yakalamak sorunların günden güne azalacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi ördek görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ölü ördek görmek çok rahat bir hayat süreceğine, günlerini bunun için harcayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek öldürmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine rivayet eder.

Rüyada gölde ördek görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments