Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek civcivi görmek

Rüyada ördek civcivi görmek

Rüyada ördek civcivi görmek planlı ve programlı davranacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, eşlerin boşanacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek civcivi gördüyseniz:

  • Çeşitli girişimlerinizi ilgilendiren konularda esnek olmanız siz dahil konunun ilgilendirdiği herkes için çok iyi olabilir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada civciv ördek görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek ve civciv görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ördek civcivi görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulur.

Rüyada denizde ördek görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına tabir olunur.

Rüyada yabani ördek görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ ördek görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments