Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek talihin yüze güleceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına işarettir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek kazancının epey düşeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ördek civcivi görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına yorulmaktadır.

Rüyada civciv ördek görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek ve civciv görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine yorulur.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru ördek yakalamak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına delalet eder.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments