Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ördek görmek

Rüyada altın ördek görmek

Rüyada altın ördek görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ona emek vereceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, endişelerin biteceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ördek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulamaya ya da harekete geçirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada altın ördek görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek çalmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, Allah’a dua edeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalettir.

Rüyada denizde ördek avlamak asla yüksünmeyeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, günbegün kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek rızkın genişleyeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Rüyada fare ve ördek görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek kesmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerinin düzeleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yolunda gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments