Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü ördek görmek

Rüyada bir sürü ördek görmek

Rüyada bir sürü ördek görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, malının da eksilmeyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü ördek gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Rüyada beyaz ördek sürüsü görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek sürüsü görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü ördek görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek ve tavuk görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolunmuş ördek görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada ördeklere yem vermek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Rüyada denizde ördek görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, imkân sahibi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments