Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşilbaş ördek görmek

Rüyada yeşilbaş ördek görmek

Rüyada yeşilbaş ördek görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kazancının eksileceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, yeni bir yol tutulacağına, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşilbaş ördek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da konunun yeniden yapılandırılması, başkalarının gelip halletmesini beklemekten daha etkili olabilir.

Rüyada yeşilbaş ördek görmek güzel bir döneme girileceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşilbaş görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, alım gücünün artacağına yorulur.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kedi ve ördek görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, dedikodu edeceğine, kişinin daha çok kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane ördek görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, içinin kıpır kıpır olacağına alamet eder.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek ve tavuk görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüysüz ördek görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments