Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ördek görmek

Rüyada siyah ördek görmek

Rüyada siyah ördek görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ördek gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada denizde siyah ördek görmek rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine alamet eder.

Rüyada siyah yavru ördek görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah ördek görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada ördek yemek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde ördek beslemek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördeklere yem vermek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, onlar tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Rüyada ördek yumurtası yemek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments