Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabani ördek görmek

Rüyada yabani ördek görmek

Rüyada yabani ördek görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabani ördek gördüyseniz:

  • Her ne kadar sorunları çözümlemek için girişimlerde bulunacak olsanız bile şansınız sizden yana olmayacak.

Rüyada yabani ördek görmek onlardan fayda göreceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yabani ördek yakalamak canını ve malını garanti altına alacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada yabani ördek avlamak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yabani geyik görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yabani gül görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada yabani ot temizlemek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, kazancın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yabani tavuk yakalamak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabani domuz görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments