Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve ördek görmek

Rüyada fare ve ördek görmek

Rüyada fare ve ördek görmek yenileneceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada fare ve ördek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Rüyada fare ve ördek görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işarettir.

Rüyada suda ördek yakalamak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, makbul olan mallar edineceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde ördek görmek istediği noktalara ulaşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ördek görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada ördek başı görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada suda yüzen ördek görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada ördek eti pişirmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada ördek görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments