Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek tarafından ısırılmak

Rüyada ördek tarafından ısırılmak

Rüyada ördek tarafından ısırılmak maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Paylaşmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına işarettir.

Rüyada ısıran ördek görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada bir insan tarafından ısırılmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hastalıkların son bulacağına, ruhsal olarak etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir böcek tarafından ısırılmak iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada uçan böcek tarafından ısırılmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada insan tarafından ısırılmak maddi zarara gireceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, artık daha dikkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan tarafından ısırılmak maneviyatını daha ön planda tutacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments