Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek kovalaması görmek

Rüyada ördek kovalaması görmek

Rüyada ördek kovalaması görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine inanılır.

Rüyada ördek kovalaması gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ördek kovalaması görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kazancının çok düşeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçan ördek yakalamak kendisini mutsuz edeceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ördek satın almak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, doğru haber almaya inanılır.

Rüyada turuncu ördek görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işaret eder.

Rüyada ördek avlamak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada ördek yumurta görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada gölde ördek görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, zorlukların aşılacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments