Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek emzirmek

Rüyada ördek emzirmek

Rüyada ördek emzirmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek emzirmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada ördek emzirmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına tabir olunur.

Rüyada ördek beslemek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına delalet eder.

Rüyada ördek pişirmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabani ördek avlamak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde ördek görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yavru ördek yakalamak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işarettir.

Rüyada ördek avlamak mutluluktan havalara uçulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ördek kovalaması görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments