Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek boku görmek

Rüyada ördek boku görmek

Rüyada ördek boku görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek boku gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Rüyada ördek boku görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzen ördek görmek o kimselerden menfaat göreceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yavru ördek görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada ördek yumurtası yemek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet eder.

Rüyada ördek emzirmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek temizlemek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük ördek yavrusu görmek yeni planlar yapacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments