Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işarettir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Gerekli değişiklikleri yaparak yolunuzda devam etmelisiniz.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada kaz yada ördek görmek istediği gibi yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada ördek ve kaz görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Rüyada ördek kaz görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, iyi günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kaz yavrusu görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kaz ve kaz yavrusu görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yavru kaz görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments