Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen ördek görmek

Rüyada yüzen ördek görmek

Rüyada yüzen ördek görmek ticaretinin ilerleyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yüküne ortak olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzen ördek gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, sağlık sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada suda yüzen ördek görmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, ticaretinin hızlanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çok mutlu edeceğine, hayallerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada yüzen ördek görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek ayağı görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, kazançsız işler peşinde olmaya işarettir.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yumurtası yemek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments