Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek almak

Rüyada ördek almak

Rüyada ördek almak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, kötü gününden de geri duracağına, güzelliklerle dolacağına, kafasının rahat edeceğine işarettir.

Rüyada ördek almak gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki veya planlardaki bir değişiklik sizin için daha güvenli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada denizde ördek avlamak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördek kakası görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kalp kıracağına alamet eder.

Rüyada ördekten korkmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ördek tavuk görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ördek görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, pişmanlığa rivayet eder.

Rüyada yavru ördek yakalamak bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada ördek ve civciv görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek emzirmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments