Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek ve yumurtası görmek

Rüyada ördek ve yumurtası görmek

Rüyada ördek ve yumurtası görmek gönül kapılarını açacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ördek ve yumurtası gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Rüyada ördek yumurta görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada ördek yumurtası görmek yanlış yollardan döneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına işarettir.

Rüyada ördek ve yumurtasını görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek yumurtası toplamak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, günahlarının affedileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet eder.

Rüyada ördek ve yumurtası görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, gülmeye hasret kalacağına alamet eder.

Rüyada ördek yumurtası yemek hedeflerine kavuşacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek satışların düşeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments