Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içinde harf görmek

Rüyada avuç içinde harf görmek

Rüyada avuç içinde harf görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, elindekileri de kaptıracağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, ünleneceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde harf gördüyseniz:

  • Baskı altında duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada avuç içinde harf görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına yorulur.

Rüyada avuç içinde kıl görmek doyasıya sefasını süreceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, sıkıntıya düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içinde çıban görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada avuç içinde yara görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde göz görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde kurt görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde ateş görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments